Direkt Foglalás előnyei

A közvetlen foglalás jobban megéri

Ugye Ön is a legjobb ajánlatokat keresi? Nálunk garantáltan megtalálja őket.

Nem szükséges órákon át böngészni és összehasonlítani a különféle szállásközvetítők kínálatát. Foglaljon szobát közvetlenül szállodánk weboldalán! Honlapunkon nem csak gyorsan és egyszerűen, de a legkedvezőbb feltételekkel gondoskodhat szállásáról, mégpedig testreszabottan.

A legjobb ár garantált

Foglaljon nálunk garantáltan a legjobb áron!

Vendégeink számára a legkedvezőbb egyéni szobaárakat kínáljuk. Ha Ön a foglalása véglegesítése után 24 órán belül mégis jobb árat találna szállodánkra azonos kategóriában, ugyanazon feltételekkel és ezt igazolja, akkor nemcsak az alacsonyabb áron szállhat meg nálunk, hanem 30 euró kedvezményben is részesül.

Nem kell előre fizetni

Miért fizetne előre, ha ezt a helyszínen is megteheti?*

Egyes közvetítők kötelezik, hogy előre kifizesse foglalását, ezt azonban könnyen elkerülheti azzal, ha direktben nálunk foglal.

(*Előfoglalás és néhány akciós ajánlat esetén kérhetünk előre fizetést a foglalás garantálására.)

Nincs foglalási díj

Mi semmilyen foglalási díjat nem számítunk fel!

Szeretettel várjuk szállodánkban, és hogy Ön ezt már kezdettől fogva érezze, biztosíthatjuk, hogy semmilyen foglalási díjat vagy a foglaláshoz köthető egyéb költséget nem számítunk fel.

Zökkenőmentes ügyintézés

Közvetlen kapcsolat a szállodával

Kerülje el a félreértéseket, bonyodalmakat!  Nálunk közvetlenül munkatársainkkal tartja a kapcsolatot, így könnyen és egyszerűen egyeztethet a foglalás részleteiről. Ha módosítaná a foglalását, ha speciális igényei vagy kérdései vannak, gyors és rugalmas ügyintézéssel állunk a rendelkezésére.

A teljes kínálatból választhat

Nálunk minden szobatípus elérhető

Egyes foglalásközvetítők kínálatában szállodánk csak csökkentett szobakínálattal érhető el. Weboldalunkon keresztül Ön a teljes kínálatból választhatja ki az Önnek legmegfelelőbb szobatípust.

 

Mikor szeretnél megszállni nálunk?