Buda Castle Hotel

A Buda Castle Hotel a Duna budai oldalán található gyönyörű Várnegyedben helyezkedik el közel a turisztikai látnivalókhoz, egy mégis csendes mellékutcában. A csodálatos helyszín amellett, hogy a Világörökség része 1987 óta, számos érdekességgel, gasztronómiai különlegességgel, kulturális élménnyel és látnivalóval várja a Budapestre látogatókat. A Vár környéke ódon falaival és lélegzetelállító panorámájával különleges hangulatot teremt, melyet szállodánk XV. századi épülete is erősít. A több száz éves épület egy modern, harmonikus belsőt rejt, melyben a négy csillagos szálloda minden előnyét élvezheti. A hely érdekessége, hogy a tágas szobák egykor Budapest kereskedőinek rezidenciái voltak. Szállodánk igényesen berendezett, a megszokottnál nagyobb alapterületű, légkondicionált szobáival, belső kerthelyiségével tökéletes kikapcsolódást nyújt minden korosztály számára.

Minden szobánkban ingyenes WiFi, egyénileg szabályozható légkondicionálás, nagyképernyős LED TV, minibár hűtő és saját széf várja vendégeinket.

A szállodánk földszintjén található Business Corner a nap 24 órájában vendégeink rendelkezésére áll. További információért és az elérhető szolgáltatásokkal kapcsolatban forduljon a recepcióhoz.

Szállodánkban E-bicikli és E-roller töltőállomás áll térítésmentesen vendégeink rendelkezésére a földszinten, a bejárat mellett. További információért kérjük forduljon a recepcióhoz.

Bejelentkezés az érkezés napján 14:00-tól

Kijelentkezés a távozás napján 11:00-ig

Nyitvatartási idők:

Reggeli: 07:00-10:30

Buda Castle Cafe and Bar: 08:00-24:00

Szobaszerviz: 07:00-24:00

NTAK Szám: SZ20015390

25 szobánk között mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbbet. Családok és baráti társaságok részére meglepően nagy alapterületű superior szobáink és lakosztályaink állnak rendelkezésre, üzleti útra érkező vendégeink részére pedig duplex és superior szobáinkat ajánljuk.  Mozgásukban korlátozott vendégeink részére akadálymentesített szobákkal rendelkezünk.

Megnézem a szobákat

Elhelyezkedés
Buszmegálló
200 m
Déli Pályaudvar
1 km
Liszt ferenc Nemzetközi repülőtér
17 km
Balaton
120 km
Látnivalók és programok
Halászbástya
Budavári palota
Citadella
Budai Várnegyed