Szobáink

Érkezés: 14:00 órától
Távozás: 11:00 óráig

Parkolás: 2100 Ft/nap

Szobáink mindegyike a megszokott szállodai szobaméretnél meglepően nagyobb, kényelmes és praktikusan felszerelt. Az otthonos és kellemes hangulatot a Várnegyed atmoszférája és az egyéni Buda Castle design garantálja. Igény szerint francia (180x200cm) vagy külön ágyas (90x200cm) szoba, pótágy, allergénmentes párnák, babaágy is rendelkezésre állnak. Minden szobában ingyenes WiFi, egyénileg szabályozható légkondicionálás, nagyképernyős LED TV, minibár hűtő és saját széf található.

wifi
hajszárító
légkondicionáló
pótágy
babaágy
LED TV
szobaszéf
minibár hűtő

30 m2 alapterületű tágas, egy pótágy elhelyezésére is alkalmas szoba, igény szerint válaszható egy db francia ággyal (180×200 cm), vagy 2 db külön ággyal (90×200 cm). Az otthon kényelmét szolgálja minden szobánkban az egyedileg szabályozható légkondicionáló, a nagyképernyős LED TV, a tágas zuhanyzó, minibár, valamint a gyors, ingyenes WiFi.

Ideális pároknak és a pótágynak köszönhetően kisgyerekes családoknak is.

wifi
hajszárító
légkondicionáló
2 db pótágy
babaágy
LED TV
szobaszéf
minibár

Belső két szintes szoba egy kétszemélyes ággyal (180×200 cm), vagy két külön ággyal (90×200 cm), és egy pótággyá alakítható kanapéval. Minden Duplex szobánk egyénileg szabályozható légkondicionálóval, nagyképernyős LED TV-vel, tágas zuhanyzóval, minibárral és gyors, ingyenes WiFivel rendelkezik.

Ideális pároknak és a pótággyá alakítható kanapénak köszönhetően kisgyerekes családoknak is.

wifi
hajszárító
légkondiciónáló
pótágy
babaágy
LED TV
szobaszéf
minibár hűtő

Minőség, luxus és kényelem 50 m2-en igény szerint egy francia ággyal (180×200 cm), vagy két külön ággyal (90×200 cm). Rendkívül tágas, két légterű lakosztály, különleges belsőépítészeti dizájnnal. A szobában minden egyéb felszerelés megtalálható, és még megannyi más is… nem részletezzük, ezt látni kell.

Ideális több gyermekkel utazóknak vagy baráti társaságoknak.